Werken met natuurlijke ingrediënten vormt het kernprincipe van Art d’eco, een van de belangrijkste ontwerpfilosofieën van ons bureau. Onze ambitie is om zowel de natuur te ondersteunen als schoonheid te creëren.

Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur. Dit uit zich in verschillende benaderingen zoals het integreren van programma’s in de omgeving, het toepassen van biomimicry, het gebruik van natuurlijke materialen en vormen, en abstracte weergaven van natuurlijke patronen. Wij maken gebruik van parametrische structuren en de biomimicry-benadering. Daarnaast integreren wij zowel high-tech als low-tech duurzaamheid in onze ontwerpen, wat een vanzelfsprekend onderdeel is van ons werk.

Natrufied-Architecture ontwerpt projecten zowel nationaal als internationaal. Met een team van internationale architecten en ontwerpers werkt Natrufied aan een breed scala van projecten. Ons bureau heeft ervaring met opdrachten van verschillende schalen binnen de architectuur. Het doel is om nauw betrokken te zijn bij alle fasen van elk project, van de eerste schets tot de laatste schroef. Door middel van gedegen detaillering en het betrekken van gespecialiseerde bedrijven in een vroeg stadium, kunnen wij de balans tussen ambities en budget optimaal bewaken en een hoogwaardig resultaat leveren. Het team van Natrufied-Architecture combineert de dynamiek van een jong, creatief bureau met twee decennia aan architectonische ervaring op het hoogste niveau. Door architecten en technisch geschoolde medewerkers zowel in de ontwerp- als bouwfase samen te laten werken, realiseren wij het best mogelijke resultaat.