Houtbouw

Natrufied Architecture heeft een solide basis in houtbouw. Na diverse woningen, was ons eerste utiliteitsbouw project een houten kantoorgebouw voor Rijkswaterstaat in Assen (opgeleverd in 2011 / 24H). Dit baanbrekende gebouw, uitgevoerd met houten kanaalplaatvloeren en Cross Laminated Timber (CLT), demonstreert onze vroege betrokkenheid en expertise in houtconstructies.

Pioniers met Ruime Ervaring

Vanaf het begin heeft Natrufied Architecture zich toegelegd op houtbouw. We waren niet alleen pioniers in deze sector, maar hebben ook een indrukwekkende hoeveelheid ervaring en kennis opgebouwd. Onze langdurige focus op houtbouw maakt ons tot een betrouwbare en deskundige partner voor innovatieve en duurzame bouwprojecten.

Versnelling en Groei van Houtbouw

Sinds de uitzending van het programma Tegenlicht: Houtbouwers heeft de houtbouwsector in Nederland een enorme vlucht genomen. Deze toegenomen belangstelling biedt ons de kans om een nog breder publiek te bereiken en de voordelen van houtbouw onder de aandacht te brengen. Natrufied Architecture ziet steeds meer mogelijkheden om niet alleen particuliere opdrachtgevers, maar ook grotere ontwikkelaars en gemeentes te overtuigen van het belang en de voordelen van bouwen met hout.

Waarom Kiezen voor Natrufied Architecture?

Natrufied Architecture combineert pioniersgeest met jarenlange ervaring, wat resulteert in hoogwaardige en duurzame houtbouwprojecten. Onze voortdurende innovatie en diepgaande kennis maken ons een voorloper in de sector. Wij geloven in de toekomst van houtbouw en werken toegewijd aan projecten die zowel ecologisch verantwoord als financieel haalbaar zijn.

Houtbouw in meerlaagse woningbouw

Houtbouw in meerlaagse woningbouw in Nederland is nog pionierswerk vanwege een aantal factoren. Traditioneel worden woningen in Nederland gebouwd met baksteen en beton, waardoor er een sterke voorkeur en ervaring bestaat met deze milieubelastende materialen. Houtbouw vereist echter een andere benadering en expertise, wat leidt tot een leercurve voor architecten, bouwers en ingenieurs. Te denken valt aan de aanvullende maatregelen die getroffen dienen te worden voor akoestiek en brandveiligheid.

Natrufied architecture richt zich erop ook alle meerlaagse woningbouw in houtbouw te realiseren. Hieronder een deel van onze gebouwde projecten en projecten die in ontwikkeling zijn.