Werken met ingrediënten uit de natuur, het thema van Art d’eco is ontwikkeld als een van de belangrijkste ontwerpfilosofieën van het bureau. Hiermee is de ambitie om zowel het milieu te ondersteunen als schoonheid te creëren: dit maakt kunst van ecologie.

Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur: het programma inbedden in de omgeving, biomimicry-ontwerpbenadering, gebruik van natuurlijke materialen, natuurlijke vormen of meer abstracte weergave van natuurlijke patronen, parametrische structuren en biomimicry-benadering. Het integreren van high-tech en low-tech duurzaamheid in onze ontwerpen is een natuurlijk onderdeel van ons ontwerpwerk.

Natrufied-Architecture ontwerpt projecten in binnen- en buitenland. Met een team van internationale architecten en ontwerpers werkt Natrufied aan een breed portfolio. Natrufied is betrokken geweest bij verschillende opdrachten op alle schalen op architectonisch gebied. Het doel van het ontwerpbureau is om intensief betrokken te zijn bij alle fasen van de projecten, van de eerste schets tot de laatste schroef. Door gedegen detaillering en betrokkenheid van gespecialiseerde bedrijven in de beginfase van de projecten kan de balans tussen ambities en budget maximaal resultaat van kwaliteit opleveren. Het team van Natrufied-Architecture combineert de dynamiek van een jong creatief bureau met twee decennia architecturale ervaring op het hoogste niveau. Het combineren van architecten en technisch geschoolde medewerkers in zowel ontwerp- als bouwfasen leidt tot maximaal resultaat.